Söderhallarnas julhöjdare!

Söderhallarnas julhöjdareVi är så glada över att presentera Söderhallarnas julhöjdare! Den 15-17 december erbjuder vi en ny julmarknad i modern men ändå traditionell stil – på vår takterrass på tionde våningen! Takterrassen erbjuder fantastisk utsikt över Medborgarplatsen och Södermalms skyline.

På julmarknaden kan du köpa delikatesser till julbordet, inhandla matiga julklappar, äta en god burgare eller varför inte sippra på en varm glögg samtidigt som du njuter av julmusik och lokala DJ’s.

Vi kan stolt presentera att en av våra gästande DJ’s inte är någon mindre än söderprofilen Pontus de Wolfe som är högaktuell med nya podcasten ”Nya Låten”.

För alla barn blir det show med Emma & KJ (Emma Nordenstam & Karl Jonas Winqvist), Emma vann grammis för bästa barnskiva 2017.

Vi kommer även gästas av några kända kokboksförfattare som säljer och signerar sina senaste böcker – den perfekta julklappen! Håll utkik här för att få veta vilka som kommer.

Musikprogram:

Fre 15 dec kl 16-19 DJ Sotarn + gäst

Lör 16 dec kl 13 & 15 Barnshow med Emma & KJ

Lör  16 dec kl 16-19 DJ Choco Canel

Sön 17 dec kl 16-19 DJ Pontus de Wolfe

När vi inte gästas av DJ’s spelar vi Pontus de Wolfe’s specialkomponerade jullista, exklusiv för Söderhallarna.

Entrén är gratis för vuxna som barn och terrassen är även rullstols- och barnvagnsvänlig. Enklast tar du dig via hiss A till plan 10, alternativt via trapphuset vid hiss A.

Kö ut till terrassen kan förekomma.

Håll utkik här eller på vårt Facebook-event för mer information.

Varmt välkommen!

a