Restauranger i Söderhallarna på Södermalm


Bästa restaurangerna på Södermalm | SöderhallarnaI Söderhallarna hittar du ett brett utbud av affärer, delikatessbutiker och några av de
bästa restaurangerna på Södermalm. Varmt välkommen till Södermalms trevligaste mötesplats, Söderhallarna!

Goda anledningar att besöka restauranger på Södermalm

Söderhallarnas alla restauranger och butiker ger dig massvis av goda anledningar att ta en sväng till Medborgarplatsen. Här kan du läsa mer om några av de restauranger på Södermalm som håller till i Söderhallarna.

Esuki Sushi

Hos Esuki Sushi hittar du riktigt bra sushi. Du kan själv se på när din mat tillagas och hur kockarna arbetar. Ett verkligt hantverk som bara det är värt ett besök till Esuki Sushi.

Melanders fiskrestaurang

Melanders fiskrestaurang är en institution. Här kan du äta riktiga delikatesser från havet, dricka gott och umgås med vännerna i en härlig miljö. Under sommarmånaderna finns möjligheten att njuta av mat och dryck på den mysiga uteserveringen precis vid Medborgarplatsen.

Melanders bakficka

I saluhallen hittar du melanders bakficka. Här kan du njuta av god lunch eller varför inte en after work på fredagseftermiddagen. Glöm inte att vara här i god tid, det går inte att boka bord och platserna går åt snabbt.

Melanders delikatessdisk i saluhallen är även den värd ett besök, här hittar du alla möjliga läckerheter eller färdig take-away för den som önskar det.

Tips: Passa även på att be om recept när du köper dina råvaror, du blir inte besviken.

Pasta gudfadern

Älskar du italiensk mat? Då är Pasta Gudfadern restaurangen för dig! Här serveras färsk pasta och italienska rätter precis så som den ska smaka. Här kan du både äta lunch eller middag.

Bun meat bun i Söderhallarna

Hos Bun meat bun i Söderhallarna får du högrevsburgare, krispiga pommes och tillbehör av högsta kvalitet. Här får råvarorna tala för sig själva och du kommer inte att bli besviken på resultatet. Alla burgare tillagas direkt på beställning så att du får den allra bästa upplevelsen. På Bun meat bun står smakerna i fokus. Det finns även vegetariska och veganska alternativ.

Sopköket

Hos Sopköket räddas matvaror som annars skulle slängas. Istället för att maten går till spillo används råvarorna. De måltider som inte sälj skänks till hemlösa. Ett klimatsmart och viktigt koncept tycker vi på Söderhallarna.

Panini

Hos Panini hittar ni riktigt god mat till bra priser. Välj mellan bowls, mackor, wraps, sallader eller varma rätter. Nyttiga rätter och fokus på bra råvaror helt enkelt! Missa inte heller Paninis frukost för en riktigt god och bra start på dagen. Färskt bröd, nykokta ägg, nybryggt kaffe och en hel del annat gott.

Hitta till restaurangerna i Söderhallarna

Som tidigare nämnt hittar du Söderhallarna och alla restauranger precis vid Medborgarplatsen på Södermalm i Stockholm. Öppettiderna skiljer sig från restaurang till restaurang. Du hittar tider under respektive butikssida.

a