Dekorativ bild
  • Catering

  • Delikatesser

  • Gatuplan

Södercheesen

På Söderhallarna hittar ni många olika delikatessbutiker, restauranger och butiker. Samtliga med passion och stor kunskap inom sina specialiteter. Detta gäller självklart också för Södercheesen.

Södercheesen är en klassisk deli på Södermalm och är kända för sitt mycket stora utbud av olika ostar och delikatesser. Ska man besöka en ostbutik på Södermalm i Stockholm är Södercheesen platsen att besöka. Här hittar ni allt ni kan tänkas behöva för catering, fester och excesser, ni kommer inte att bli besvikna på det stora utbudet! Efter många år i branschen flyttade de in till oss i Söderhallarna vid Medborgarplatsen.

Bästa ostbutiken på Södermalm


Hos Södercheesen finner du delikatesser till alla möjliga tillfällen. Kalas, student, bröllop, som lättare tilltugg vid en bjudning eller som mittpunkten på middagen. Korvar, charkuterier, ostar och annat gott. Här kan du smaka allt från de lenaste gräddostar som smälter på tungan till mer utmanande och karismatiska franska mögelostar.

Du finner det mesta som är gott i Söders längsta delikatessdisk. Här finns bland annat över 200 sorters ostar i alla dess former, ett stort utbud av både svenska och utländska korvar, speciellt utvalda köttbitar och styckdelar. Ostdisken med både svenska och utländska ostar har garanterat något som passar.

Det är hit du ska gå för att hitta delikatesserna för den härliga helgfrukosten, för utomhuspicknicken i den ljumma sommarkvällen tillsammans med en flaska vin eller för att hitta en present med utvalda godbitar som uppskattas av alla matälskare.

I en riktigt bra delikatessbutik har handlaren koll på sina produkter och råvaror, handlaren vet vad som passar till vad och har ett genuint intresse för sina specialiteter. Så är fallet med Södercheesen. Är du osäker på vilken ost du gillar, letar efter något nytt eller kanske har några frågor om dina favoritostar? Passa på att ställa frågor om ostarna när du handlar, Södercheesen kan sina ostar och har mycket intressant att berätta både för nybörjaren och den inbitne ostälskaren.

Passion för hantverket, ett genuint intresse för ost och delikatesser och ett härligt bemötande för alla kunder står i fokus på bästa ostbutiken på Södermalm. Välkommen till Söderhallarna och Södercheesen.

Öppettider

Mån-Fre 10-18

Lör 10-16

Sön Stängt

Kontakt

info@sodercheesen.se
08-642 10 21