Dekorativ bild
  • Catering

  • Plan 5

  • Take away

Melanders Fiskbutik

Välkommen till Melanders delikatessbutik i Söderhallarna, saluhallen vid Medborgarplatsen. Här hittar du fisk och skaldjur i världsklass från den välfyllda delikatessbutiken samt take-away-rätter. Melanders har inte bara högkvalitativa råvaror och färdiglagat till salu över disk, här hittar du också härlig stämning, goda drycker i baren och underbar mat från restaurangen.

Tips: Tveka inte att fråga efter recept när du handlar här, Melanders handlare vet precis hur du lyckas med din nyinköpta fisk eller skaldjur. Testa även deras fredagspåse, med utvalda ingredienser samt recept för en lyxig trerätters middag för två personer.

Melanders fiskbutik & restaurang i Söderhallarna

På Söderhallarna finns ett brett utbud av restauranger, delikatessbutiker och affärer som trivs och blomstrar i våra lokaler. En av de populära restauranger och delikatessbutikerna är Melanders fisk och restaurang som med sin stora kunskap och genuina atmosfär, goda mat och dryck blivit en given favorit på Södermalm. Under sommaren finns möjligheten att sitta och njuta av mat och dryck utomhus på den härliga uteserveringen precis vid Medborgarplatsen.

Melanders Bakficka på Söderhallarna

En fisk- och skaldjursrestaurang i härlig saluhallsmiljö. Slå dig ner och njut av en bit mat, välj rätter från den ordinarie menyn eller passa på att gå på räkfrossan eller after work på fredagskvällen.

Räkfrossa varje torsdag mellan 16.00-19.30. Välj mellan färska/rökta räkor eller varför inte båda? Inklusive allt som behövs för att göra den godaste räkmackan! Ät så mycket räkor du vill, men glöm inte att boka bord i tid för att vara garanterade en plats.

Afterwork från klockan 16.00 på fredagar, slappna av efter arbetsveckan och umgås med vänner eller kollegor i härlig miljö. Här gäller det att vara snabb för att hinna få en plats, det är inte möjligt att boka bord till afterwork.

Öppettider

Mån-Fre: 10-18

Lördag: 10-16

Söndag: Stängt

Kontakt

soderhallarna@melanders.se
08-644 40 40