Dekorativ bild
  • Delikatesser

  • Kött

Lulles Kött & Deli

Söderhallarna är mötesplatsen på Södermalm för alla som vill ha riktigt bra råvaror och riktigt bra mat. Vi har en saluhall med många olika passionerade och kunniga handlare som erbjuder fisk och skaldjur, ostar och kött på Södermalm av högsta kvalitet. En av dessa passionerade och duktiga handlare i vår saluhall är delikatessbutiken Lulles kött och deli.

Kött & kallskuret på Södermalm

Lulles målsättning är att hålla kunderna med förstklassiga råvaror från Svenska köttleverantörer samt ett exklusivt urval som italienska, spanska och svenska charkuterier samt egen tillverkning av t.ex. blodpudding och färdiglagad husmanskost. Kvalitetskött som US Prime beef och det mycket exklusiva köttet wagyu som anses vara bland det absolut bästa köttet som finns att tillgå i världen.

Under viltsäsongen får Lulles fågel och vilt in färskt vilt som till exempel rådjur, älg, vildsvin, ren, björn, hjort samt ett stort utbud av viltfåglar från hela landet.

Lulles Kött & Deli är butiken som förser Södermalm med utvalda köttprodukter samt ett urval av delikatesser av högsta kvalitet över disk. De erbjuder catering för privata fester, företag, bröllop, studentmottagning och även mindre middagslösningar eller kallskuret på Södermalm eller Stockholm. Köp även dina tillbehör, såser och kryddsmör hos Lulles, färdiglagade lunchlådor för take-away med husmanskost som till exempel kålpudding, kroppkakor, köttbullar, och en hel del andra godsaker. Inför nyår ordnar Lulles färdiglagad, exklusiv nyårsmeny och inför jul hittar du julskinkan och julmaten hos Lulles.

När det kommer till kött är det alltid skönt att veta att djuren har haft ett så bra liv som möjligt. Hos Lulles på Söderhallarna genomsyras verksamheten av genuin kvalitet och mathantverk för att göra råvarorna rättvisa och matupplevelser utöver det vanliga. Hos Lulles så får ni både goda råd och tips samt en stor smakupplevelse. Trevligt bemötande, tillagningstips och tillbehör kommer på köpet när ni handlar hos Lulles.

Inför studentfirande, julbordet, nyårsfirande, födelsedagsmiddagen eller vardagslyxet är Lulles alternativet om man vill ha riktigt hög kvalitet på kött och vilt. Här hittar du några av världens finaste spanska skinkor, salami, råbiff som mals på plats á la minute och de allra bästa delikatesserna och köttet från Sverige, Europa och världen.

Lulles kött & deli Södermalm - öppettider

Öppettider Söderhallarna, saluhallen vid medborgarplatsen och Lulles Kött Södermalm öppettider

Öppettider

Mån-Fre: 10-18

Lördag: 10-16

Söndag: Stängt

Kontakt

info@lulles.se
08-643 11 00