Dekorativ bild
  • Kvällsöppet

  • Plan 5

  • Sittplatser

  • Take away

Sushi Yama

Söderhallarna på Medborgarplatsen är en mötesplats för kulturer, matglädje och människor. Mitt i detta hittar du oss på Sushi Yama Söderhallarna. En restaurangö bland mängder av nya smakupplevelser. Vi på Sushi Yama är passionerade för riktigt god sushi och hela matupplevelsen i stort. Detta innebär bland annat att vi har fräscha restaurangutrymmen och lokaler samt även riktigt bra service. Du ska snabbt och smidigt kunna njuta av bra mat av fina råvaror. Vi på Sushi Yama följer alltid WWFs fiskguide, så du är i trygga händer.

På vår meny hittar du många godbitar att prova. Du kan välja bland traditionellt ihopsatta rätter av maki, nigiri och gunkan med många olika innehåll eller testa någon av våra varmrätter. Varmrätterna är mycket prisvärda och du kan välja bland exempelvis Chicken teriyaki, Sushiniku, olika Poké yamas gjorda på grönsaker, lax, sojabönor, mango, rödlök med mera. Vi erbjuder också större familje- och festtallrikar där ni kan prova många olika smaker tillsammans. Att få umgås med familj och vänner för att äta gott tillsammans, kan det bli bättre? Vi tror knappast det.

År 2008 slog vi upp dörrarna för första gången och sen dess har vi utvecklats och lärt oss mycket. Idag är vi Sveriges största sushikedja, vilket vi är väldigt glada och stolta över. Fler människor har nu möjlighet att hitta hit och ta del av god sushi och en bit av japansk matkultur.

Bra att känna till om oss är att vi numera är en kontantfri restaurangkedja. Detta för att värna om både miljön samt även säkerheten för våra kunder och personal. Har du frågor gällande vårt utbud eller vår verksamhet i stort är du varmt välkommen att höra av dig till oss så besvarar vi dina frågor.

Sushi Yama Söderhallarna öppettider
Vi på Sushi Yama har utökade öppettider. Du hittar dem nedan. Varmt välkommen!

Adress Sushi Yama Söderhallarna


Vår restaurang i Söderhallarna ligger precis intill Systembolaget. Tack vare det centrala läget som Söderhallarna och Medborgarplatsen erbjuder är det enkelt att hitta hit. Det finns flera alternativ på kollektiva resor och även goda parkeringsmöjligheter.

Välkommen till oss på Sushi Yama Söderhallarna!

Besöksadress
Söderhallarna
Medborgarplatsen 3
118 72 Stockholm

Vill du ha mer? Här kan du hitta fler alternativ på restaurang Södermalm har att erbjuda.

Sushi Yama Söderhallarna öppettider


Vi på Sushi Yama har utökade öppettider. Du hittar dem nedan. Varmt välkommen!

För att ta del av information och öppettider för Saluhallen Medborgarplatsen klicka här.

Öppettider

Mån-Tor: 10-18

Fre-Lör: 10-18

Söndag: 10-18

Kontakt

08-642 62 66