Dekorativ bild
  • Catering

  • Take away

  • Veganskt

Panini

Hos oss på Panini Söderhallarna finns ett brett utbud med wraps, bowls, smörgåsar, sallader eller varma rätter gjord på hållbara råvaror, till schyssta priser. Bröd och smör ingår dessutom alltid till våra varma rätter. Vi på Panini brinner för hållbarhet och hälsosamma råvaror med riktigt hög kvalité. Hållbarhetsfrågor är en väsentlig del som präglar hela företagsidén. I över tio års tid har vi arbetat för att kunna servera rätter, helt fria från tillsatser.

Vi vill varmt rekommendera vår frukost. Du kan alltid räkna med nybryggt kaffe, nykokta ägg och nybakat bröd. Nyttigt för din hälsa och en bra start på dagen. Du kan välja bland våra surdegsmackor, yoghurt med granola, granatäpple och kanderade valnötter, chiapudding, kvarg eller fruktsallad. Till dricka kan du välja bland vår egna råsaft, äppelmust eller våra smoothies som blandas på plats precis enligt dina önskemål. Vi har även färdiga frukostpaket som du även enkelt kan beställa med dig till morgonmötet eller konferensen.

När frukosten är passé och det är dags för lunch, middag eller ett mellanmål så har vi flera olika alternativ för dig att välja bland. Vår Trädgårdswrap med spenat och rödbetshummus eller en wrap med kyckling, räkor eller lax kanske faller dig i smaken. Vi har även bowls, rätter i en skål, som bland annat innehåller tex biff med mexikanska tillbehör, kyckling och jordärtskocka, räkor och mango med mera.

Panini Söderhallarna är en del av ett mångkulturellt matutbud som Söderhallarna i stort erbjuder. Det är vi mycket glada över att få vara en del av. I Saluhallen kan du hitta allt och lite till när det kommer till bland annat goda ostar och chark. Läs med om Saluhallen Medborgarplatsen här.

Har du frågor gällande vårt utbud eller verksamhet i stort, får du gärna höra av dig via telefon.

Adress Panini Söderhallarna


Vår restaurang ligger i Söderhallarna på Södermalm. Tack vare det centrala läget som Söderhallarna och Medborgarplatsen erbjuder är det enkelt att hitta hit. Det finns flera alternativ på kollektiva resor med närliggande hållplatser, med fem minuters gångavstånd från de flesta hållplatserna i närheten. Här finns det även goda parkeringsmöjligheter för dig som åker bil. Söderhallsgaraget är ett nära och smidigt alternativ.

Välkommen till oss på Panini Söderhallarna!

Besöksadress
Söderhallarna
Medborgarplatsen 3
118 72 Stockholm

Vill du ha mer? Här kan du hitta fler alternativ på restaurang Södermalm har att erbjuda.

Panini Söderhallarna öppettider


Ta del av öppettiderna för vår restaurang i Söderhallarna nedan.

Öppettider

Mån-Fre: 8-14

Lördag: Stängt

Söndag: Stängt

Kontakt

08-643 62 00