Dekorativ bild
  • Catering

  • Sittplatser

  • Take away

  • Vegetariskt

Medelhavs Deli

Välkommen till en trevlig turkisk matupplevelse, Medelhavs Deli Södermalm. Här kan du upptäcka många nya smaker i form av utsökta smårätter kallat meze från Anatolien (Lilla Asien). Detta lilla medelhavsparadis är perfekt om du vill testa på någonting nytt och få uppleva en del av Turkiets matkultur.

Hos oss på Medelhavs Deli kan du köpa meze i lösvikt eller som meny. Det serveras alltid tillsammans med bulgur, tabbouleh, inlagd rödkål, sallad och bröd. Vår Meze finns i många olika former och smaker. Du kan till exempel testa våra hemlagade turkiska järpar, linsbullar, grillad haloumi eller aubergine. Vi har även många goda röror så som Ratatouille, hummus eller vår Babagannoush som är en aubergineröra med silad yoghurt och vitlök. På vår meny finns även flera olika burgare och pitarullar. Detta är bara ett axplock av hela utbudet och det finns mycket mer att utforska. Varmt välkommen hit om du vill testa på någonting nytt.

Medelhavs Deli finns med i Söderhallarnas mångkulturella matutbud som florerar av många olika smakupplevelser. Det är vi mycket glada över att få vara en del av. I Saluhallen kan du hitta allt och lite till när det kommer till bland annat goda ostar och chark. Läs med om Saluhallen Medborgarplatsen här.

Om du ska ordna fest eller annan tillställning så ordnar vi även catering. Här har du möjlighet att bjuda dina gäster på en alldeles extra spännande buffé, sen att glömma. Vi levererar och serverar enligt era önskemål.

Har du frågor gällande vårt utbud eller vår verksamhet i stort får du gärna kontakta oss via mail eller telefon.

Adress Deli Södermalm


Vår restaurang ligger i Söderhallarna på Södermalm. Tack vare det centrala läget som Söderhallarna och Medborgarplatsen erbjuder är det enkelt att hitta hit. Hit kan du smidigt ta dig på flera olika sätt. Det finns flera alternativ på kollektiva resor med närliggande hållplatser, med fem minuters gångavstånd från de flesta hållplatserna i närheten till Söderhallarna och Medelhavs Deli. Här finns det även goda parkeringsmöjligheter för dig som åker bil. Söderhallarnas egna garage, Söderhallsgaraget är ett nära alternativ.

Välkommen till oss på Medelhavs Deli Södermalm!

Besöksadress
Söderhallarna
Medborgarplatsen 3
118 72 Stockholm

Vill du ha mer? Här kan du hitta fler alternativ på restaurang Södermalm har att erbjuda.

Öppettider Deli Södermalm


Nedan kan du ta del av öppettiderna för Medelhavs Deli i Söderhallarna.

 

Öppettider

Mån-Fre: 10-18

Lördag: 10-16

Söndag: Stängt

Kontakt

info@medelhavsdeli.com
08-643 90 02