Dekorativ bild
  • Catering

  • Gatuplan

  • Sittplatser

  • Take away

Fresh Café & Salladsbar

Varmt välkommen till oss på Fresh Café & Salladsbar Södermalm. Här kan du hitta många smakrika gobitar. På vår meny erbjuder vi bland annat olika krispiga sallader och rykande varma panini-smörgåsar samt piroger. Du kan också välja bland focaccia och tunnbrödsrullar. Vårt utbud är alltid till prisvärda kostnader.

Vi har den stora förmånen att få befinna oss mitt i Söderhallarna bland matglädjen och myllret av många olika delikatesser. Det finns en charm i att få smutta på en god kopp kaffe och samtala med en vän mitt i allt detta.

Oavsett om din dag innebär att frukosten, lunchen eller annan energipåfyllnad äts i farten eller om du har tid för att sitta ner, titta på folkmyllret och suga in atmosfären, kan du göra ett besök hos oss på Fresh Café & Salladsbar. Vi förstår att vardagen varierar och erbjuder mat som är enkel och smidig att kunna ta med sig. Visst ska du kunna få i dig hälsosam och energirik mat oavsett vad dagen har för dig idag.

För oss är det viktigt med smidighet och att kunna hjälpa till i olika situationer. Därför ordnar vi även catering och större beställningar. En bra möjlighet för dig som känner att du vill lägga tiden på annat är att förbereda och laga större mängder mat. Det hjälper vi gärna dig med istället. Smidighet i all ära. Om du har frågor gällande detta, vill göra beställningar eller vill veta mer om vår verksamhet och utbud i stort, är du varmt välkommen att höra av dig till oss så pratar vi mer. Ta del av våra öppettider samt hur du hittar hit nedan.

Salladsbar Södermalm adress


Du hittar oss på Fresh Café & Salladsbar Södermalm i Söderhallarna på Medborgarplatsen 3 centralt på Södermalm. Tack vare det centrala läget kan du ta dig hit enkelt med hjälp av bil, cykel eller kollektivt. Flera busshållplatser finns alldeles i närheten, med fem minuters promenad från Söderhallarna.  Det finns även bra parkeringsmöjligheter. Söderhallarnas garage, Söderhallsgaraget är ett nära alternativ.

Välkommen till Fresh Café & Salladsbar Södermalm!

Besöksadress

Söderhallarna
Medborgarplatsen 3
118 72 Stockholm

Vill du ha mer? Här kan du hitta fler alternativ på bästa restaurang Södermalm har att erbjuda.

Salladsbar Södermalm öppettider

Nedan följer våra öppettider. Varmt välkommen in!

 

Öppettider

Mån-Fre: 10-19

Lördag: 10-16

Söndag: Stängt

Kontakt

08-694 77 70