Dekorativ bild
  • Sittplatser

  • Take away

  • Uteservering

Berliner Kebab

Välkommen till Berliner Kebab. Här kan du äta högkvalitativ tysk kebab av riktigt bra råvaror och ingredienser. Vårt mål och vår strävan är att få sprida vår matupplevelse över hela världen för att alla ska kunna ta del av och smaka vår supergoda döner kebab.

Här serverar vi både lunch och middag. Självklart kan du njuta av en varm kopp kaffe efter maten också. Vi erbjuder även möjlighet till hämtmat. Vardagar varierar och ibland innebär det att man kan behöva ta med sig maten i farten eller hem. Vi vill självklart att du ska kunna njuta av vår mat oavsett var du befinner dig och då bli möjligheten till hämtmat en förutsättning. Det tycker vi är en del av att kunna erbjuda bra service till våra kunder.

Under årets varmare dagar kan du njuta av riktigt god kebab på våran uteservering. Att mitt på medborgarplatsen, centralt på Söder, kunna insupa lite av folkvimlet i en trevlig miljö, tillsammans gott sällskap. Det ger eftermiddagar och kebeb att minnas. Läs mer om öppettider uteservering medborgarplatsen här.

I oktober 2015 öppnade vi dörrarna för första gången och sen dess har det hänt mycket. Vi har utvecklats och lärt oss under tiden och ser fram emot tiden som ligger framför med många möten med folk som tycker om kebab lika mycket som vi gör. Om du har frågor gällande vårt utbud eller vår verksamhet i stort är du varmt välkommen att höra av dig på telefon eller via mail.

Adress Berliner Kebab Söderhallarna


Det är inte svårt att hitta till oss på Berliner Kebab. Vår restaurang är belägen i Söderhallarna på Medborgarplatsen 3 centralt på Södermalm. Tack vare det centrala läget kan du ta dig hit enkelt med hjälp av bil, cykel eller kollektivt. Nedan finner du information om respektive transportsätt.

Åka kollektivt
Åker du kollektivt tar du dig hit enkelt via buss eller tunnelbana. Det finns flera hållplatser i närheten att välja bland, Medborgarplatsen, Stockholm Södra, alternativt Björns trädgård ligger närmast. Med cirka fem minuters promenad från någon av hållplatserna tar du dig sedan till Söderhallarna.

Åka bil
Åker du bil finns det bra parkeringsmöjligheter. Parkeringen på Södermalm förvaltas av Stockholm Stad så har du synpunkter gällande parkeringen, hör gärna av dig till dem.

Cykla
Tack vare Söderhallarnas centrala läge är det smidigt att ta sig hit antingen till fots eller med cykel. Det finns flera alternativa vägar hit, knappa in Medborgarplatsen 3 på närmsta GPS för att hitta bästa vägen för dig.

Varmt välkommen till oss!

Besöksadress
Söderhallarna
Medborgarplatsen 3
118 72 Stockholm

Vill du ha mer? Här kan du hitta fler alternativ på bästa restaurang Södermalm har att erbjuda.

Berliner Kebab Söderhallarna öppettider


Nedan kan du ta del av våra öppettider för vår restaurang i Söderhallarna.

Öppettider

Mån-Lör: 10-20

Söndag: 12-19

Kontakt

info@berlinerkebab.se
08-615 06 10