Dekorativ bild
  • Gatuplan

  • Sittplatser

  • Take away

  • Veganskt

Bamibistro

Om du är på jakt efter en restaurang på Södermalm med influenser av Vietnam har du hittat helt rätt.  Vi på Bamibistro, vietnamesisk restaurang Söder har en stor passion och glädje för vietnamesisk matkultur och vill gärna dela med oss av den. Därför startade vi Bamibistro som är ett litet familjeföretag med rötterna från Vietnam i Asien, med smakrik street food på menyn.

Från Vietnam har vi inte bara tagit med oss riktigt god och spännande mat utan också själva upplevelsen som helhet. Det tycker vi är minst lika viktig som att det ska smaka gott. Gästfrihet, riktigt bra service och ett glatt bemötande är därför någonting som vi prioriterar och värdesätter högt.

Vi erbjuder fräsch och smakrik street food. Du kan bland annat testa våra ihopplockade sallader och smörgåsar fyllda med råvaror på vietnamesiskt vis. En smaklig upplevelse som är smidig och enkelt att ta med sig i förbifarten, eller som en välförtjänt paus mitt i vardagens jäktande. Hos oss på Bamibistro kan du testa någonting nytt, uppleva nya smaker och sensationer. Att få med sig en bit av Asien och Vietnams kultur samt mat hem, blir inte enklare. Ta del av våra öppettider samt adress nedan.

Adress vietnamesisk restaurang Söder

Det är inte svårt att hitta till oss på Bamibistro. Vår restaurang är belägen i Söderhallarna på Medborgarplatsen 3 centralt på Södermalm. Tack vare det centrala läget kan du ta dig hit enkelt med hjälp av bil, cykel eller kollektivt. Nedan finner du information om respektive transportsätt.

Åka kollektivt

Åker du kollektivttar du dig hit enkelt via buss eller tunnelbana. Det finns flera hållplatser i närheten att välja bland, Medborgarplatsen, Stockholm Södra, alternativt Björns trädgård ligger närmast. Med cirka fem minuters promenad från någon av hållplatserna tar du dig sedan till Söderhallarna.

Åka bil

Åker du bil finns det bra parkeringsmöjligheter. Parkeringen på Södermalm förvaltas av Stockholm Stad så har du synpunkter gällande parkeringen, hör gärna av dig till dem.

Cykla

Tack vare Söderhallarnas centrala läge är det smidigt att ta sig hit antingen till fots eller med cykel. Det finns flera alternativa vägar hit, knappa in Medborgarplatsen 3 på närmsta GPS för att hitta bästa vägen för dig.

Varmt välkommen till oss!

Besöksadress

Söderhallarna
Medborgarplatsen 3
118 72 Stockholm

Vill du ha mer?  Här kan du hitta restaurang på södermalm som passar dina önskemål.

Vietnamesisk restaurang Söder öppettider


Här hittar du våra öppettider för vår restaurang i Söderhallarna. Varmt välkommen förbi oss på Bamibistro, vietnamesisk restaurang Söder.

Öppettider

Mån-Fre: 10-18

Lördag: 10-16

Söndag: Stängt

Kontakt