Dekorativ bild
  • Presenter

Saccabel

Saccabel väskaffär på Södermalm erbjuder ett brett utbud väskor och accessoarer. Stilfulla, trendiga och alltid med hög kvalité. Hos oss hittar du väskor för alla tillfällen, både för herr och dam. Vi har portföljer, plånböcker, skinnhandskar, datorväskor, ryggsäckar, handväskor, gymnastikpåsar och resväskor i olika former och färger. Här hittar du även flera väskor för barn att välja bland. För oss på Saccabel är det viktigt med riktigt bra service och att våra produkter håller hög kvalité. Vi tar in det senaste från de ledande märkena så som Delsey, Samsonite, Titan och Björn Borg.

Saccabel väskaffär Södermalm är ett familjeföretag som funnit på plats i Söderhallarna ända sedan starten. Det handlar om så mycket mer än att bara vara en väskaffär. Vi väljer tillsammans med dig ut den väskan eller accessoaren som passar bäst för dig personligen och som dessutom är rätt för olika tillfällen. Vårt utbud passar olika slags sammanhang och situationer, oavsett om det är vinter, vår, sommar eller höst. För oss är det viktigt att du känner dig riktigt nöjd efteråt.

Varmt välkommen hit till oss på Saccabel väskaffär Södermalm. Om du har frågor och funderingar om vårt utbud eller någonting annat som rör vår verksamhet, kan du självklart höra av dig till oss via telefon så pratar vi mer. Se våra öppettider och information om hur du hittar hit lite längre ner.

Väskaffär Södermalm adress


Saccabel väskaffär Söderhallarna ligger på Medborgarplatsen 3. Tack vare det centrala läget tar du dig hit enkelt antingen kollektivt, med cykel eller bil. Nedan finner du information om respektive transportsätt.

Åka kollektivt
Åker du kollektivt tar du dig hit enkelt via buss eller tunnelbana. Det finns flera hållplatser i närheten att välja bland, Medborgarplatsen, Stockholm Södra, alternativt Björns trädgård ligger närmast. Med cirka fem minuters promenad från någon av hållplatserna tar du dig sedan till Söderhallarna.

Åka bil
Åker du bil finns det bra parkeringsmöjligheter. Parkeringen på Södermalm förvaltas av Stockholm Stad så har du synpunkter gällande parkeringen, hör av dig till dem.

Cykla
Tack vare Söderhallarnas centrala läge är det smidigt att ta sig hit antingen till fots eller med cykel. Det finns flera alternativa vägar hit, knappa in Medborgarplatsen 3 på närmsta GPS för att hitta bästa vägen för dig.

Är du trots allt osäker på hur du tar dig hit, hör gärna av dig så hjälper vi dig med mer information (CTA).

Välkommen till oss på Saccabel väskaffär Södermalm!

Besöksadress
Söderhallarna
Medborgarplatsen 3
118 26 Stockholm

Söderhallarna har mycket att erbjuda. Här hittar du information om fler bra butiker på medborgarplatsen.

 

Öppettider

Mån-Fre: 10-19

Lördag: 10-16

Söndag: Stängt

Kontakt

08-643 21 22