Söders Ur

Varmt välkommen till oss på Stjärnurmakarna Söderhallarna! Vi är ett gäng med kompetens inom urmakeri som brinner för tid, trender och teknik. Hos oss hittar du ett brett utbud klockor från en stor mängd populära märken.

Oavsett om du har problem med din nuvarande klocka eller vill köpa en ny, är du varmt välkommen hit. Vi tittar tillsammans på vad för klocka som skulle passa just dig och ger tips på hur du kan sköta din klocka på bästa sätt så att den håller sig fin riktigt länge. Du kan alltid räkna med fantastisk service, allriskförsäkring och riskgaranti i alla våra butiker.

Stjärnurmakarna har funnits sedan 1892 och mycket har hänt sen dess. Vi har utvecklats och förändrats med tiden och idag har vi ett 40-tal butiker över hela landet, alla med samma passion för tid. En av våra butiker hittar du alltså i Söderhallarna, som vi är glada över att få vara en del av.

Har du frågor eller funderingar, hör gärna av dig till oss via mail eller telefon så pratar vi mer. Du kan också svänga förbi vår butik, se adress, vägbeskrivning samt öppettider längre ner.

Stjärnurmakarna Söderhallarna adress


Söderhallarna ligger på Medborgarplatsen 3, i hjärtat av Södermalm i Stockholm. Hit kan du ta dig både kollektivt eller med bil. Eller varför inte cykel? Nedan finner du information om respektive transportsätt.

Åka kollektivt
Åker du kollektivt tar du dig hit enkelt via buss eller tunnelbana. Det finns flera hållplatser i närheten att välja bland, Medborgarplatsen, Stockholm Södra, alternativt Björns trädgård ligger närmast. Med cirka fem minuters promenad från någon av hållplatserna tar du dig sedan till Söderhallarna.

Åka bil
Åker du bil finns det bra parkeringsmöjligheter. Parkeringen på Södermalm förvaltas av Stockholm Stad så har du synpunkter gällande parkeringen, hör av dig till dem.

Cykla
Tack vare Söderhallarnas centrala läge är det smidigt att ta sig hit antingen till fots eller med cykel. Det finns flera alternativa vägar hit, knappa in Medborgarplatsen 3 på närmsta GPS för att hitta bästa vägen för dig.

Är du trots allt osäker på hur du tar dig hit, hör gärna av dig så hjälper vi dig med mer information (CTA).

Välkommen till Stjärnurmakarna Söderhallarna!

Besöksadress
Söderhallarna
Medborgarplatsen 3
118 26 Stockholm

Söderhallarna har mycket att erbjuda. Här hittar du information om fler bra butiker på medborgarplatsen.

Öppettider

Mån-fre: 10-19

Lördag: 10-16

Söndag: Stängt

Kontakt

soderhallarna@stjarnurmakarna.se
08-642 20 99