• Plan 4

Söderhallarnas Frisörer

Dags att fräscha till håret? Då har du hittat helt rätt! Hjärtligt välkommen till din Söderhallarnas Frisörer på Medborgarplatsen 3. Vi erbjuder allt inom hårvård och ger kostnadsfri rådgivning om hur du ska sköta ditt hår för att det ska hålla sig fint länge, oavsett årstid, väder eller stress i vardagen.

Vår personal på Söderhallarnas Frisörer är utbildad och har flera års erfarenhet i yrket. Vi har dessutom gesällbrev, som är ett bevis på att vi har utfört ett gesällprov inom frisör som hantverksyrke. Hos oss är du i trygga händer och det allra viktigaste för oss är att du går härifrån och känner dig riktigt nöjd med resultatet. Du som kund är alltid i fokus och vi gör vårt yttersta för att du ska få en hårbehandling professionellt anpassad efter dina behov, din personlighet och dina önskemål.

Vi på salongen strävar alltid efter att hänga med i aktuella trender och arbetar med flera kända hårvårdsmärken så som KMS, MATRIX, WELLA, LÓRÉAL, GOLDWELL och HAYASHI. Oavsett om du vill putsa till frisyren, toppa, styla eller kanske klippa en helt ny frisyr är kvalitén här alltid högre än priset.

När du känner att du behöver koppla av en stund, komma ifrån den stressiga vardagen och sedan gå härifrån med en ny och fräsch frisyr samt några goda råd är du varmt välkommen att boka tid för klippning. VI har både drop-in tider och bokningsbara tidsbeställningar. Du kan boka tid för klippning hos oss direkt här på sidan eller ringa oss på telefonnumret nedan.

Adress Söderhallarnas Frisörer


Vår salong ligger på det nedre planet. Hit hittar du om du tar rulltrappan ner en våning. Söderhallarna ligger på Medborgarplatsen 3, i hjärtat av Södermalm i Stockholm. Hit kan du ta dig både kollektivt, med cykel eller med bil. Nedan finner du information om respektive transportsätt.

Åka kollektivt
Åker du kollektivt tar du dig hit enkelt via buss eller tunnelbana. Det finns flera hållplatser i närheten att välja bland, Medborgarplatsen, Stockholm Södra, alternativt Björns trädgård ligger närmast. Med cirka fem minuters promenad från någon av hållplatserna tar du dig sedan till Söderhallarna.

Åka bil
Åker du bil finns det bra parkeringsmöjligheter. Parkeringen på Södermalm förvaltas av Stockholm Stad så har du synpunkter gällande parkeringen, hör av dig till dem.

Cykla
Tack vare Söderhallarnas centrala läge är det smidigt att ta sig hit antingen till fots eller med cykel. Det finns flera alternativa vägar hit, knappa in Medborgarplatsen 3 på närmsta GPS för att hitta bästa vägen för dig.

Är du trots allt osäker på hur du tar dig hit, hör gärna av dig så hjälper vi dig med mer information (CTA).

Välkommen till din Frisör Medborgarplatsen, hoppas vi ses!

Besöksadress
Söderhallarna
Medborgarplatsen 3
118 26 Stockholm

Söderhallarna har mycket att erbjuda. Här hittar du information om fler bra butiker på medborgarplatsen.

Öppettider

Mån-Fre: 10-19

Lördag: 10-16

Söndag: Stängt

Kontakt

08-641 00 34