Dekorativ bild
  • Presenter

Pärlan Underkläder

I Söderhallarna finns många olika butiker och restauranger med ett brett utbud. Vi strävar alltid efter att kunna erbjuda butiker med något för alla våra besökare. En av dessa butiker i Söderhallarna är Pärlan, specialister på bh, bad och damunderkläder. På Pärlans underkläder på Södermalm är det enkelt och roligt att handla underkläder eftersom kunden alltid erbjuds personlig service av erfarna experter. Här kan du som kund få hjälp med allt från sovplagg, bekväma basplagg, shapingprodukter eller den perfekta baddräkten till sommaren eller till solsemestern.

Här finns vackra underkläder för alla kvinnor, kurvor, tillfällen, behån till klänningen med djup ryggurringning, halternecktoppen, sköna underkläder och sportbehåar för den aktive eller offshoulder blusen. Med inspiration, kreativitet, kunnande och ett stort intresse för mode och underkläder erbjuder Pärlan ett utvalt sortiment med underkläder till varje kund och kropp.

Alla är unika, med olika kroppar, kurvor och olika passformer. Många upplever det svårt eller komplicerat att hitta rätt bh. Att ta sig tiden och våga prova sig fram i en butik med bra personal är nyckeln för att hitta en bh som passar. Hos Pärlan hittar ni ett brett sortiment och personlig service där Pärlans personal alltid hjälper till att hitta storlek och passform som garanterat passar just dina former. På Pärlan är det lätt och okomplicerat att handla, med expertservice är det enkelt att hitta favoriterna som alltid sitter helt rätt, varje dag.

Ta en shoppingtur till Söderhallarna och besök Pärlan! Med lång erfarenhet av underkläder och badkläder vet de vikten av att finna rätt passform och design. Med personlig service under hela utprovningen får du hjälp att hitta rätt. En bh ska stödja och hjälpa inte vara obekväm och irriterande och att shoppa nya underkläder ska vara roligt.

Inför sommaren, semestern eller till besök på spa eller badhus har Pärlan baddräkter och bikinis, inte bara under våren och sommaren utan också under vinterhalvåret. Välkommen in på Söderhallarna och Pärlan, bad och bh-specialisten på Södermalm i Stockholm.

Underkläder Södermalm - adress & kontakt


Pärlans välsorterade butik ligger i Söderhallarna. På Pärlan, underklädesaffär i Söderhallarna finns allt du behöver för alla säsonger och tillfällen. Hitta butiker på Medborgarplatsen, besök oss på Söderhallarna, Södermalm i Stockholm!

Välkommen in till Pärlan bad- och bh specialisten, underkläder på Södermalm

Adress underkläder Södermalm:
Plan 6, Söderhallarna.

 

Öppettider

Mån-Fre: 10-19

Lördag: 10-16

Söndag: Stängt

Kontakt

08-642 72 15