Dekorativ bild

Benckert Optik

Välkommen till Benckert optiker Söderhallarna. Vi på Benckert optik drivs av en passion för ögonhälsa och hjälper dig med rätt glasögon, kontaktlinser, solglasögon och synundersökningar. Behöver du boka tid för synkontroll inför körkortsprövning kan du göra det hos oss också. Vi har ett brett och varierat sortiment bågar. För oss är detta viktigt. Här hittar du bland annat nordens största kollektion av danska märket LINDBERG och många andra moderiktiga alternativ. Med vårt breda utbud vill vi kunna erbjuda dig bågar för alla tillfällen i livet, både i soliga och molniga stunder. Vi hjälper dig att hitta hitta de bågar som både är ergonomiskt sköna och passar dig personligen allra bäst.

Din syn kan förändras naturligt med tiden, därför rekommenderar vi dig att göra synundersökningar regelbundet.  Om du upplever besvär med din syn, dina glasögon eller dina kontaktlinser ska du söka upp en optiker.

Varmt välkommen att höra av dig till oss via telefon eller mail om du har frågor eller vill boka tid hos oss. Du kan också boka tid direkt via vår hemsida (https://www.benckertoptik.se/)

Benckert optik - optiker i  Söderhallarna


Vi på Benckert Optik är en legitimerad optiker sedan 1972 och har funnit i Söderhallarna sedan 1992.  Kvalité, engagemang och ett brett utbud är viktigt för oss. Vi är fyra duktiga optiker som gärna hjälper dig både med synundersökning, val av glasögon och bågar samt med tips för hur du kan sköta din syn och dina glasögon på bästa sätt så de håller extra länge.  

All vår heltidsanställda personal är legitimerade optiker för att du ska känna dig trygg och vi kan bidra med riktigt hög kvalité på vår service. Vi satsar dessutom på fortbildning och specialisering inom synundersökningsmetodik för ögonhälsa varje år.

Adress Optiker Söderhallarna


Benckert optik ligger på medborgarplatsen, hjärtat av Södermalm. Du är varmt välkommen att titta förbi, prova några bågar och du kan alltid räkna med att vi hjälper dig med det du behöver.

Du hittar vår butik på det övre våningsplanet i Söderhallarna. Om du kommer hit med bil finns det gott om parkeringsplatser i Söderhallarna, en central parkeringsplats Södermalm förser med. Läs mer om Parkeringshus Södermalm här. Ta del av våra öppettider samt hur du hittar till vår butik nedan.

Besöksadress

Söderhallarna
Medborgarplatsen 3
118 72 Stockholm

Läs mer om Adress Söderhallarna här.

Välkommen till oss på  Benckert optiker Söderhallarna!

 

Öppettider

Mån-fre: 10-18

Lördag: 10-16

Söndag: Stängt

Kontakt

info@benckertoptik.se
08-644 64 50