Dekorativ bild
  • Plan 4

  • Presenter

Nordins Papper

Välkommen till oss på Nordins Papper i Söderhallarna! Vi är en butik som säljer främst kontorsmaterial och även en del leksaker samt hobbysaker. Du kan räkna med att vår utbud alltid är till låga priser. Här kan du handla material och produkter för ditt kontor så som papper, pennor, olika former av sortering samt även kopieringsmaterial så som laser- och bläckpatroner. Några olika märken på pennor vi erbjuder är bland annat Artline, Ballograf, BIC, Pentel, Pilot med flera.

Kopiera hos oss!

För oss på Nordins papper är det viktigt att erbjuda bra service och det där lilla extra. Därför erbjuder vi bland annat tjänsten för dig att kunna kopiera ditt eget material hos oss. Du köper ett kopieringskort och sedan kan du smidigt och enkelt sköta kopieringen på egen hand. Perfekt om du inte har tillgång till en kopieringsmaskin själv eller behöver skriva ut lite större ark. Du har då tillgång till att kunna kopiera papper och annat tryckt material i både färg och svartvitt. Du kan skriva ut både vanliga A4-ark och även större A3-ark.

En annan del av att kunna erbjuda bra service är att vi satsar på att ha ett brett och varierat utbud. Vi har samarbete med många olika leverantörer, vilket gör att vi på Nordins papper har ett stort utbud som du inte kan hitta i andra butiker. Skulle du trots allt sakna någonting i vårt utbud kan vi kanske beställa hem produkten. Läs mer om vår verksamhet och vårt utbud på vår hemsida: www.nordinspapper.se

Nordins papper Kontorsmaterial butik Södermalm


Vi på Nordins papper erbjuder det mesta inom papper, hobby och kontorsmaterial. Vår butik i Söderhallarna som ligger på Medborgarplatsen. Ta dig ner till bottenplan så finner du vår butik bredvid Coop.

Öppettider Kontorsmaterial Södermalm


Nedan kan du ta del av våra öppettider och besöksinformation för vår butik i Söderhallarna. Välkommen till oss på Nordins papper kontorsmaterial Södermalm!

Besöksadress
Medborgarplatsen 3
118 72 Stockholm

Söderhallarna på Medborgarplatsen har mycket att erbjuda när det kommer till bland annat shopping och matupplevelser. Läs mer om vårt utbud för Söderhallarna här.

Har du frågor eller funderingar och vill du komma i kontakt med oss kan du höra av dig via telefon så hjälper vi dig gärna.

Öppettider

Mån-Fre: 10-19

Lördag: 10-16

Söndag: Stängt

Kontakt

08-702 21 65