Dekorativ bild

Kronans Apotek

Apotek Söderhallarna är ett modernt och centralt beläget apotek i Söderhallarna på Medborgarplatsen. Hos oss hämtar du smidigt ut dina receptbelagda mediciner och får hjälp av erfarna farmaceuter. Du kan också köpa receptfria läkemedel och rådgöra med våra läkemedelsspecialister. Vi tillhandahåller ett stort sortiment av vitaminer och kosttillskott. Du hittar även egenvårdsprodukter, hygienartiklar och skönhetsprodukter från såväl välkända varumärken som våra egna.

Vi har helt enkelt allt som behövs för att du ska må bra!

Kronans Apotek Söderhallarna 


Den erfarna och proffsiga personalen på Apotek Söderhallarna ger dig gärna råd och information kring hälsa och kost. Vi värnar om dig och hjälper dig till ett bättre mående och en mer hälsosam livsstil. Integritet och omtanke är våra kärnvärden. Samtidigt vill vi att du som kund inspireras och motiveras till en hälsosam livsstil. Allt för att du ska uppnå en högre livskvalitet.

Hos oss kan du förbeställa dina receptbelagda mediciner om du så önskar. Låt oss förbereda ditt recept medan du utför dina ärenden i andra butiker på Medborgarplatsen.


Mer om Kronans Apotek 

Kronans Apotek Söderhallarna ingår i Kronans Droghandel Apotek AB som verkat inom läkemedelsbranschen sedan 1907. Från början distribuerade vi läkemedel till apotek över hela Sverige. När apoteksmonopolet avskaffades år 2009 öppnade vi återigen apotek. Idag har Kronans över 300 apotek över hela landet och ägs av företaget Oriola-KD. Kronans Apotek verkar för en hållbar utveckling av samhället, både vad gäller människors hälsa och den miljö framtida generationer ska verka i. Vi arbetar för långsiktig hållbarhet genom att beakta miljöaspekter i hela varukedjan vad gäller allt från transporter till återlämning av förbrukade eller utgångna läkemedel. I vår strävan efter att minimera miljöpåverkan samarbetar vi med organisationer som delar vår syn på miljö och kvalitet.

Just kvalitet ligger oss varmt om hjärtat. Vi strävar efter 100 % kundnöjdhet, något vi uppnår genom att bibehålla hög kvalitet i precis allt vi gör, från att rekommendera ett vitamintillskott för sköra naglar till att ge råd vid förkylning. Genom vår produktkunskap, vårt engagemang och vår omsorg om dig som kund tror vi att vi du vill besöka oss igen. På så sätt bygger vi de långsiktiga relationer som är grunden i vår verksamhet.

Varmt välkommen till Apotek Söderhallarna! Vi bryr oss om dig. På riktigt.

Öppettider

Mån-Fre: 9-19

Lördag: 10-16

Söndag: Stängt

Kontakt

0771 - 612 612