Indiska

Varmt välkommen in till en härlig mix mellan indisk och skandinavisk design. Hos oss på Indiska Söderhallarna hittar du mode, inredning och accessoarer som allt är av egen, unik design. Vi har vår egen, exklusiva stil, Bohemian Modern som andas olika färger i mängder, spralliga mönster och energi. När du kommer in i vår butik vill vi att du ska känna dig avslappnad och inspirerad. Och precis så kan du också inreda ditt hem.

Vi på Indiska brinner för hållbarhet, miljö och socialt ansvarstagande och det har vi gjort ända sedan 60-talet. Från design till färdig produkt strävar vi efter att uppnå en hållbar utveckling för människor och för vår miljö. Vår hållbarhetsstrategi utgörs främst av tre delar: Hållbar produktion, hållbara material och en hållbar livsstil. Dessa tillsammans kallar vi för Everyday Sustainable. Vi väljer material som är snällare mot människor och miljö och dessutom håller längre. Till våra mer hållbara material räknat vi certifierade material, återvunna material och naturmaterial av extra hög kvalité.

Indiska är ett svenskt familjeföretag som grundades år 1901. Det är nu mer än 110 år sedan och det är vi stolta över! Vi har 90 butiker i Sverige, Norge, Finland och Tyskland som alla erbjuder mode, inredning och accessoarer med modern karaktär och anda. Du hittar även vårt utbud i vår e-handel på indiska.com

Har du frågor gällande vårt utbud eller verksamhet i stort är du varmt välkommen att höra av dig till oss på Indiska Söderhallarna.

Telefon
08-643 05 70

Har du frågor om din order eller om någonting som rör vår webbplats kan du komma i kontakt med oss genom att maila eller ringa. Öppettiderna är på vardagar mellan klockan 08:00-17:00. Ta del av kontaktuppgifterna nedan.

Adress Indiska Söderhallarna


Vår butik ligger i Söderhallarna på Södermalm. Tack vare det centrala läget som Söderhallarna och Medborgarplatsen erbjuder är det enkelt att hitta hit. Det finns flera alternativ på kollektiva resor med närliggande hållplatser, med fem minuters gångavstånd från de flesta hållplatserna i närheten. Här finns det även goda parkeringsmöjligheter för dig som åker bil. Söderhallsgaraget är ett nära och smidigt alternativ.

Välkommen till oss på Indiska Söderhallarna!

Besöksadress
Medborgarplatsen 3
118 72 Stockholm

Medborgarplatsen har mycket att erbjuda. Läs mer om Väskaffär Södermalm och Systembolaget Söderhallarna.

Öppettider Indiska Söderhallarna


Nedan kan du ta del av våra öppettider för vår butik i Söderhallarna på Medborgarplatsen.

Öppettider

Mån-Fre: 10-18

Lördag: 10-16

Söndag: Stängt

Kontakt

info@indiska.com
08-670 45 00