Dekorativ bild
  • Bio

  • Kvällsöppet

  • Plan 4

Filmstaden Söder

Välkommen till Filmstaden på Södermalm. Här är platsen för underhållning, avkoppling, glädje, sorg, ilska och inspiration. Här kan du tillsammans med vänner och familj ta del av nya berättelser och nya resor. Vi erbjuder de senaste och mest populära filmerna eller kanske upptäcker du någon udda rulle som visar sig vara helt fantastisk. Ung som gammal och allt däremellan, här finns något för alla åldrar och smak.

Vi brinner för att leverera kultur och nöje till människor. Filmstaden AB är en av Sveriges ledande leverantörer av just detta och totalt sett har vi omkring 12 miljoner biobesök varje år. Filmstaden utgör många biografer som finns på 22 orter över hela Sverige. Totalt 32 000 fåtöljer i 264 salonger. En imponerande samling som vi är mycket stolta över. En av biograferna hittar du alltså i Söderhallarna mitt på Medborgarplatsen på Södermalm. Här har vi funnits sedan 1992. Tack vare att vi befinner oss i Söderhallarna har du nära till att kunna äta gott innan filmen börjar för att sedan koppla av i en av våra biofåtöljer.

Tillgänglighet

För oss är det viktigt att vara en biograf för alla. Vi vill möta människors olika behov och satsar därför mycket på tillgänglighet i våra biosalonger. Biograferna är anpassade för rullstol och utrustade med hörslingor. Vi vill att du med nedsatt hörsel eller syn ska känna dig varmt välkommen, därför förser vi sedan 2014 med svensk textning på de allra flesta filmer med svenskt tal. Vissa filmer syntolkas också. Dessa ljudspår kopplas till en mobilapplikation som du kan ta del av med hjälp av hörlurar.

Entré för rörelsehindrade finns vid Folkungatrappan/Västgötagränd 2 alternativt vid Fatburstrappan.  

Presentkort

Du kan köpa presentkort på www.sf.se eller i kassan i biografen. Du kan även köpa presentkort på Pressbyrån, 7-Eleven, Circle-K, Direkten och Coop över hela landet, samt även på utvalda ICA, Hemköp och Willy:s-butiker.

Biljett

Med en e-biljett så skickas biljetten till din telefon. I bekräftelsemailet du fått, klickar du på länken “se dina biljetter” eller i bifogad pdf. Du visar upp biljetten och scannar den väl på plats på biografen. Du kan återlösa dina biljetter i kassan på biografen fram till 15 minuter innan filmstart.

Öppettider Filmstaden Söder


Nedan kan du ta del av öppettiderna för biografen Filmstaden Söder. Vi stänger för insläpp en kvart efter sista föreställningstid. Varmt välkommen till oss på Filmstaden Söder!

Det finns mycket att upptäcka på Söder. Här kan du hitta mer information om vilka butiker Medborgarplatsen erbjuder.

Vi är en kontantfri biograf.

Öppettider

Mån-Fre: 12.00-21.30

Lör-Sön: 11-21.30

Kontakt

kundservice@filmstaden.se