Dekorativ bild
  • Presenter

Axelsons Institute

Välkommen till oss på Axelsons Institute i Söderhallarna. Vi har kompletta yrkesutbildningar såväl som kortare introduktions- och fortbildningskurser och många går våra kortare kurser för att kunna behandla sina nära och kära eller för att testa och prova på innan de börjar en yrkesutbildning.

Axelsons Institute finns i Stockholm, Göteborg och Oslo och vi har även vissa korta kurser på andra orter i Sverige. Vår lärarkår består av drygt 100 lärare där kompetensen är hög och engagemanget är stort. Vi har bl.a. läkare, naprapater, sjukgymnaster, kiropraktorer, massageterapeuter, osteopater, yogalärare, hälsopedagoger och samtalsterapeuter i vårt team. För att säkerställa hög kvalitet har skolan ett samarbete med branschens största förbund Kroppsterapeuternas Yrkesförbund och vi deltar fortlöpande i forskning och andra projekt som bidrar till ett friskare samhälle.

Axelsons diplom – både välkänt och världskänt

När du gått en utbildning hos Axelsons Institute vet de som verkar inom branschen, både i Sverige och globalt, att du fått den kunskap du behöver. Det gör att våra elever är eftertraktade av branschens aktörer. Du kan med stolthet visa upp ditt diplom från Axelsons.

Elevklink och elevbehandlingar

Våra duktiga studenter behöver värdefull praktiktid och vi erbjuder därför elevbehandlingar i de flesta behandlingsmetoder som undervisas på skolan till ett kraftigt reducerat pris. All behandling sker under sakkunnig handledning.

Läs mer här!

Allt hänger samman

Efter alla dessa år i branschen vet vi mycket väl att allt hänger samman – kost, träning, muskler, hud, stress, skelett, lymfa, bindväv, hår, tankar, känslor – you name it. Hos oss finns alltid plats för ännu friskare tag, till nyfikenhet, utveckling och bredd – till dig, dina drömmar och din framtid!

Har du frågor om våra utbildningar, kurser och elevbehandlingar kan du höra av dig via telefon eller mail så hjälper vi dig gärna. Du hittar också mycket information på vår hemsida www.axelsons.se Där kan du också boka våra eftertraktade elevbehandlingar.

Besöksadress

Medborgarplatsen 3
118 72 Stockholm
Hiss A, plan 7

 

Öppettider

Mån-Sönd 9-17

Kontakt

info@axelsons.se
08 - 54 54 59 00