Bloggen

Här publiceras intressanta artiklar. 
Dessa artiklar är skrivna i marknadsföringssyfte och reflekterar nödvändigtvis inte Söderhallarnas åsikter.

2019-11-08
Asiatisk mat på Södermalm

Läs mer

2019-09-19
Hitta parkeringsplats snabbt och enkelt på Södermalm vid Söderhallarna

Vi har mycket smått och gott i Söderhallarna.Restauranger och caféer fyllda med utsökt mat från världens alla hörn.Affärer för alla dagar i veckan. En klassisksaluhall med mysiga butiker där ni hittar Stockholms bästa råvaror och unika mathantverk. Med ett sådant utbud har vi blivit en av Stockholms och Sveriges mest självklara mötesplatser fylld av folkliv.

 

Läs mer

2019-09-19
Köpa viltkött hos Lulles Fågel & Vilt

Viltkött – en av Sveriges specialiteter. Det fungerar året om, under alla säsonger, och till alla Sveriges olika högtider. Ett underbart alternativ på grillen under sommaren, och perfekt i en värmande gryta under vintern.

Läs mer

2019-09-18
SF Filmstaden Söder på Medborgarplatsen

10 salonger, 1108 sittplatser – oändligt med filmer. Filmstaden Söder visar alltid de senaste filmerna inom alla genrer som kommer få er att skratta, gråta och allt däremellan. Filmer för barn och vuxna, för alla smaker, humör och tillfällen, för vardagar som för helger.

 

Läs mer

2019-09-17
Uteservering och take-away hos Söderhallarna på Medborgaplatsen

Sveriges sommar är i full fart med strålande solsken och höga temperaturer. Det gäller att nyttja varje dag, och vart bättre än ute i det blå vid en Söderhallarnas uteserveringar på Medborgarplatsen? 

Läs mer

2019-09-17
Södermanna – Vegetarisk restaurang i Söderhallarna, Stockholm

"You don't have to be a vegetarian to eat vegetarian," says the vegetarian restaurant Södermanna's motto. Vegan and vegetarian culture is booming and for good reasons.

Läs mer

2019-05-09
Hitta restauranger på Södermalm och njut av olika smaker

Mat är ett sätt för människor att mötas. Att äta på restaurang kan göra mötet ännu mer speciellt. Det gör inte bara att du kan få uppleva nya smaker men också att du kan få se nya spännande platser.

Läs mer

2019-04-09
Fyra goda anledningar att besöka Bun Meat Bun i Söderhallarna

Vill du prova en riktigt god burgare med krispiga pommes och andra härliga tillbehör? Då är Bun Meat Bun i Söderhallarna restaurangen för dig.

Läs mer

2019-04-09
Café Söder Espresso

Frukost, lunch eller fika? På Café Söder Espresso i Söderhallarna hittar du allt på ett och samma ställe. Man kan säga att Café Söder är en blandning mellan ett cafe och restaurang.

 

Läs mer

2019-04-09
Sushi Yama i Söderhallarna

Söderhallarna är Södermalms egna saluhall och galleria. I det här blogginlägget kan du läsa mer om en av de restauranger som gör Söderhallarna till den trevliga mötesplats det är.

Läs mer