Underkläder Södermalm – hitta rätt underkläder på Pärlan!

underkläder på Södermalm | SöderhallarnaI Söderhallarna finns ett stort antal butiker, restauranger och delikatessbutiker i saluhallen. Alla butiker är experter på sitt område. På Pärlan är de experter på bh, badkläder och damunderkläder. Här får du personlig rådgivning av professionell och utbildad personal som guidar och vägleder dig till att hitta rätt underkläder för alla tillfällen.

Pärlan är den lilla butiken med det stora utbudet och omtanken.

Pärlan underkläder på Södermalm

Det är inte ovanligt att känna att det är svårt att hitta rätt när det kommer till underkläder, framförallt när det kommer till bh. Visste du att det vanligaste misstaget är att köpa en bh med rätt storlek på kupan med med fel omkrets?

Med ett stort engagemang och kunnig personal har du alla möjligheter att hitta ett bekvämt alternativ som passar din kropp och samtidigt känna dig trygg och välkommen när du provar ut dina underkläder. Pärlan underkläder på Södermalm har funnits i 25 år och är en av Stockholms allra bäst välsorterade bad och bh-specialister.

Pärlan i Söderhallarna – brett utbud

Förutom hjälpsam och professionell personal har Pärlan också ett stort utbud. Det gör att du som kund hittar precis det du behöver, till rätt pris. Här hittar du allt från små till större storlekar, det finns något för all kroppar och kurvor. Butiken säljer inte bara bad och underkläder utan också morgonrockar, nattlinnen och tunikor.

Planerar du en resa under vinterhalvåret? Hos Pärlan hittar du badkläder, inte bara under sommaren utan också under höst, vår och vinter. På Pärlan kan du dessutom själv koordinera underdel och bh till bikinin. Du slipper köpa ett set där överdelen passar och underdelen är för stor eller för liten. Här hittar du också tankinis i allt från den klassiska modellen till shorts och badkjol eller badkjol i kombination med byxa under. Kort och gott finns allt du kan tänkas behöva för härliga dagar på stranden.

Fler butiker i Söderhallarna

Som nämnt tidigare i texten finns ett stort utbud av olika spännande butiker i Söderhallarna. Varför inte besöka dem när du ändå besöker Pärlan? På Saccabel hittar du till exempel ett brett utbud av väskor och accessoarer.

Här hittar du allt under samma tak. Frisör, Systembolag, klockbutik, flera olika restauranger och delikatessbutiker som garanterat inte kommer att göra dig besviken. Välkommen in till Söderhallarna, mötesplatsen vid Medborgarplatsen.

Underkläder Södermalm – kontakt och öppettider

Du hittar Pärlans underkläder på Södermalm, Stockholm.

Plan 6 i Söderhallarna

Tel: 08-642 72 15

Underkläder Södermalm öppettider:

Mån-fre 10-19

Lördag 10-16

Söndag – stän

a