Sushi Yama i Söderhallarna

Sushi restauranger | SöderhallarnaSöderhallarna är Södermalms egna saluhall och galleria. I det här blogginlägget kan du läsa mer om en av de restauranger som gör Söderhallarna till den trevliga mötesplats det är. Du hittar Söderhallarna precis vid Medborgarplatsen.

En av de restauranger som varit i Söderhallarna allra längst är Sushi Yama. Här kan du njuta av god och fräsch Sushi. Sushi Yama är en kedja som finns på ett flertal andra ställen i Sverige, men restaurangen i Söderhallarna på Södermalm erbjuder ett perfekt läge för alla söderbor och besökare som vill avnjuta en god lunch eller en middag tillsammans med vännerna. Båda maten och adressen gör Sushi Yama Söderhallarna till en populär restaurang både för besökaren och locals.

Massor att välja på

I Söderhallarna finns ett stort utbud av restauranger och massor att välja på för den som är sugen på något gott att äta eller dricka. Här hittar du mat och delikatesser från jordens alla hörn och dessutom har vi en saluhall som är fylld med massvis av godsaker. Allt från chark till vilt och dessutom Södermalms längsta ostdisk.

Riktig japansk sushi


På Sushi Yama i Söderhallarna får du riktig japansk sushi och i den stora menyn finns massvis av delikatesser. Maki, nigiri, välj på allt från 8 till 60 bitar. Varför inte ta med 60 bitar blandade godsaker hem till födelsedagskalaset eller när vännerna kommer över på middag?

Förutom sushi finns även en rad andra varma rätter på menyn. Yakiniku och teriyaki eller piké yama är populära alternativ. Sushi är även ett bra val för den som har matallergier eller är vegan, det gör Sushi Yama till ett val som passar de allra flesta i sällskapet. Sushi Yamas öppettider under vardagar och helger gör att ni kan njuta av en god middag nästan precis när du vill.

Sushi Yama Söderhallarna är MSC och ASC märkt

När du äter på Sushi Yama kan du vara säker på att all fisk är ansvarsfullt fiskad och att ingen fisk som serveras är utrotningshotad eller rödlistad. Sushi Yama är den enda sushikedjan i Norden som är MSC och ASC-märkt, de följer dessutom WWF:s fiskeguide för att se till att fisken som serveras är schysst fångad.

Ta med hem eller ät på plats

Hos Sushi Yama kan du både äta på plats eller ta med dig din Sushi hem. Perfekt oavsett om du är sugen på en mysig hemmakväll, ta en snabb lunch eller vill ha en längre middag på kvällen.

Kontantfri restaurang

Kom ihåg att Sushi Yama är en kontantfri restaurang. Så glöm inte att ta med kortet när du kommer hit.

Sushi Yama Söderhallarna öppettider

Mån-Tor: 10-20
Fre-Lör: 10-21
Söndag: 11-20

Adress: Sushi Yama Söderhallarna, Medborgarplatsen 3, Södermalm, Stockholm

 

a