SF Filmstaden Söder på Medborgarplatsen

Filmstaden Söder ligger i Söderhallarna10 salonger, 1108 sittplatser – oändligt med filmer. Filmstaden Söder visar alltid de senaste filmerna inom alla genrer som kommer få er att skratta, gråta och allt däremellan. Filmer för barn och vuxna, för alla smaker, humör och tillfällen, för vardagar som för helger.

Söderhallarna

Filmstaden Söder ligger i Söderhallarna, och ni vet vad det betyder? Åtkomst till alla Söderhallarnas otroliga restauranger och smakupplevelser, butiker med delikatesser och presenter, samt caféer och delis fyllda med smått och gott. Passa på att äta något riktigt gott innan ni slår er ned i biofåtöljerna. Eller diskutera karaktärerna, handlingen eller filmens slut över en bit mat efter biobesöket. Är ni inte på humör för något stort har biografen alltid ett brett utbud av olika snacks att tugga på under filmens gång. Och såklart, när ni ändå är här, passa på att besöka och köpa något i en av Söderhallarnas butiker på Medborgarplatsen innan ni börjar ta er hemåt.

Biljetter och presentkort

Filmstaden Söder är en kontantfri biograf vars biljetter och presentkort kan hittas lite varstans. Vi rekommenderar att använda sig av SF Bios egna app eller hemsida för att köpa en e-biljett. Snabbt, enkelt och smidigt där ni har allting samlat på en och samma plats, i er mobil. Samtidigt som vi sparar in på lite papper. Men det går såklart även att köpa biljetter på plats via biografens kassor, eller med SF Bios automater. Biljetterna går alltid att återlösa 15 minuter innan filmstart i kassan.

Presentkort för biobesök finns både som digitala och fysiska exemplar. De finns att köpa i de flesta svenska standardbutiker som Pressbyrån, 7-Eleven, Circle-K, Coop och vissa utvalda ICA, Hemköp och Willys.

Handikappanpassat

Alla ska ha möjligheten att kunna njuta av den mäktiga upplevelsen ett biobesök innebär. Den stora och mysiga lokalen fylld av förväntansfulla människor, att sjunka ned i en av de röda och bekväma fåtöljerna, samt kunna se de senaste filmerna på den gigantiska bioduken.

Därför är SF Söders biografer anpassade för individer med handikapp eller funktionsnedsättningar. De allra flesta filmerna med svenskt tal är också textade på svenska, och SF Söder är såklart också rullstolsvänlig. Biosalongerna kommer också utrustade med hörslingor för personer med hörselfel, eller för de äldre vars hörsel inte är som den var förr.

Vissa filmer som spelas upp på SF Söders biodukar är också syntolkade. Ljudspåren för de aktuella filmerna går att ladda ned och lyssna på via sin egen smarthphone eller surfplatta med en applikation. Appen finns på App Store eller Google Play beroende på vilken typ av mobil man har.

Öppettider SF Filmstaden Söder

SF Söder hittas i Söderhallarna på Medborgarplatsen med samma adress, Söderhallarna, 118 26 Stockholm.

Öppettider för SF Filmstaden Söder är:
Mån-Fre: 11-21.30
Lördag: 11-21.30
Söndag: 11-21.30

Dörrarna stängs för insläpp en kvart efter sista föreställningstid.

 

a