Söderhallarna – restaurang och uteservering på Medborgarplatsen

Uteservering på medborgarplatsen | SöderhallarnaVissa tider på året känns det riktigt avlägset, men så där när de första värmande solstrålarna tittar fram i februari börjar man snabbt längta till uteserveringarna. Till vårkänslorna och härligt välsmakande eftermiddagar med vänner och familj. För visst är det är något alldeles speciellt att fika eller äta utomhus, på en restaurang med uteservering vid Medborgarplatsen. Som att allting plötsligt smakar lite extra och får lite mer guldkant.

Detta blir naturligtvis än mer påtagligt efter vinterhalvårets långa perioder av mörker, regn, snö och hemmasittande. När de varmare temperaturer väl gör entré så gäller det med andra ord att passa på.

Du som väljer att sitta ner på någon av våra restaurangers uteservering på Medborgarplatsen kan njuta av en viktig mötesplats med bra öppettider. En oas som bidrar till att torget bubblar av rörelse och liv under stora delar av dygnet. För oss på Söderhallarna känns det viktigt att vara en aktiv del av detta och därför har det varit naturligt att även våra restauranger finns representerade bland de övriga uteserveringarna i området.

Sammanlagt tre av Söderhallarnas restauranger erbjuder egen uteservering vid Medborgarplatsen, i anslutning till vår fastighet. Här laddar du upp inför shoppingturen, eller inför en utekväll på Söder. Luta dig tillbaka och välj mellan delikata fiskrätter, sallader, smörgåsar, ett glas cava och mycket annat. Serveringen öppnar redan 1april och därefter följer många chanser för dig som uppskattar att sitta ner i ett av Stockholms mest sprudlande och levande områden. Även om sommarhalvåret kan kännas kort så finns det en hel del dagar att ta vara på. Passa på och gör det bästa av denna tid.

Uteservering på medborgarplatsen med bra öppettider

Våra närmare 90 parkeringsplatser i Söderhallsgaraget gör det också enkelt att ta bilen till oss. För oss är det viktigt att erbjuda god tillgänglighet och parkeringsplats på Södermalmutan att för den delens skull kräva onödigt mycket betalt. Läs gärna mer om våra parkeringsmöjligheter och om Söderhallarnas unika arkitektur och utbud på sidan http://www.soderhallarna.se/parkering-sodermal

Har du frågor om vårt restaurangutbud eller om öppettider är du alltid välkommen att höra av dig. Oavsett om du söker en bekväm uteservering på Medborgarplatsen, kvalitativ shopping, mångfacetterade menyer eller tillgängliga parkeringsmöjligheter så hittar du lösningen hos oss.

Packa ner solglasögonen och det goda humöret men lämna alla måsten på hemmaplan. Vi lovar att vår uteservering, tillsammans med solen, värmen och alla härliga smakupplevelser är det bästa botemedlet mot stress och tristess.

Vi på Söderhallarna ger din dag lite extra guldkant. Välkommen!

a