Shoppa på Södermalm utan att oroa dig för parkering

parkering på SöderhallarnaEn dag inne i huvudstaden kan innebära mycket folk och trängsel om du har otur. Att hitta en bra parkeringsplats kan därför kännas som en omöjlig uppgift, men följer du dessa tips kommer du enkelt kunna hitta en ledig parkering mitt på Södermalm. Dessutom med möjligheten att shoppa, äta och umgås på en av söders mysigaste mötesplatser.

En bra plats för shopping och parkering på Södermalm


Börja din shoppingdag tidigt

För att öka dina chanser att hitta en ledig parkeringsplats på Södermalm  gäller det att vara ute i god tid. Ju tidigare på dagen, desto mindre folk i rörelse. Söderhallarnas öppettider är 10-19 på vardagar och 10-16 på lördagar. En bra utgångspunkt är att det börjar byggas på mer med folk runt lunchtid, så har du möjlighet att vara på plats redan kl. 10 så är det att föredra. Söderhallsgaraget ligger på plan 1 och 2 och inhyser 89 platser. Du kan välja att betala med både mobiltelefon eller kontokort.

Hitta en bra parkeringsplats på Södermalm

Garaget under Söderhallarna har generösa öppettider och erbjuder rimliga priser både för enstaka timmar eller i flera dygn om det skulle behövas. Självklart är det alltid bäst att åka kommunalt in till city, inte minst för miljöns skull, men ibland har du helt enkelt inget annat val än att ta bilen. Då är det skönt att kunna parkera med nära avstånd till allt du kan tänkas behöva. Efter att du parkerat bilen är det bara att ta dig upp till någon av alla restauranger eller butiker som Söderhallarna erbjuder.

Spendera dagen i mängder av butiker

Detta charmiga köp- och upplevelsecentrum består av en mängd olika butiker fyllda med härligt mode, restauranger och även en biograf. Byggnaden består av 3 gemensamma kommersiella plan (plan 4, 5 och 6), och de högre består av kontor. Dess mångsidighet och flexibilitet är en viktig del av dess charm och betydelse. Perfekt när du både vill inhandla något fint att bära och något gott att äta till kvällens middag.

Avsluta kvällen på en trevlig restaurang på Södermalm

Efter att du kikat runt i butikerna kan du njuta av en god bit mat i någon av de mysiga restaurangerna. Med 19 restauranger och caféer med smaker från världens alla hörn finns det något för alla. Vad sägs om saftiga burgare på Bun Meat Bun eller kvalitativa råvaror från havet på Melanders Fiskrestaurang Du bestämmer själv om du vill avnjuta maten på plats i goda vänners sällskap, eller om du vill köpa med dig hem och duka upp en härlig middag hemma.

Shoppa lugnt i Söderhallarna


Oavsett om du är ute efter de senaste trenderna eller delikatesser, dryck & konfektyr kommer du kunna hitta det du söker i detta charmiga centrum i kärnan av Södermalm. Ta med familjen eller vännerna, eller varför inte spendera en dag på egen hand, och njut av allt det Södermalm har att erbjuda.

a