Köpa viltkött hos Lulles Fågel & Vilt

köpa viltkött på Södermalm | SöderhallarnaViltkött – en av Sveriges specialiteter. Det fungerar året om, under alla säsonger, och till alla Sveriges olika högtider. Ett underbart alternativ på grillen under sommaren, och perfekt i en värmande gryta under vintern. Välkommen in till att köpa viltkött i Söderhallarna hos Lulles Fågel & Vilt, en affär fylld av passion, omtänksamhet och grundlighet, som värdesätter traditioner, och respekterar råvaror.

Vilt- och jaktsäsonger

Älg. Björn. Vildsvin. Rådjur. Hare. Hjort. Ren. Ripa. Orre. Lulles Fågel & Vilt har allt och lite till. Ni kan köpa det bästa av viltkött hos Lulles under vilt- och jaktsäsongerna då de får in vilt runt om från hela Sverige. Antingen kan ni köpa viltkött i styckdelar direkt från Lulles, eller njuta av deras egentillagade rätter baserade utefter säsongens råvaror.

Mer än bara viltkött

Hos Lulles Fågel & Vilt kan ni inte bara köpa viltkött. De tillagar även sina egna rätter, allt från desserter till tillbehörssallader. All deras mat görs från grunden av samma högkvalitativa råvaror som ni kan köpa direkt i deras disk. Lulles älskar att förbereda klassiska och traditionsenliga rätter inför varje svenska högtid. Köp en av Lulles älg-, hjort-, rådjurs-, ren- eller vildsvinsstekar till jul. Eller njut av Lulles färdiglagade nyårsmeny fylld av lyxiga delikatesser som gås- och anklever, kaviar och tryffel.

Äta vilt - det smarta valet

Att äta och köpa viltkött från Sverige är i slutändan inte bara otroligt gott, det är även ett bra sätt att främja den svenska industrin, och ett miljösmart val. Lulle har ett brett kontaktnät av jägare och bönder runt om i Sverige som levererar det bästa av viltkött till honom. Ni kan vara trygga i att köttet är närproducerat och att ni vet vart någonstans i Sverige det kommer från.

Viltkött är en unik smakupplevelse. Att äta viltkött går inte att jämföra med vanliga uppfödda djur. Det har en genuin köttsmak influerad av djurens liv och kost i naturen. Ett typ av kött med smaken av skogar och ängar ni kan vara säkra på är 100% fria från alla typer av tillsatser.

Besök Lulle i Söderhallarna

Förutom Lulles Fågel & Vilt har Lulle även en Kött & Deli affär i Söderhallarna, fylld av förstklassigt kött och kallskuret från Sverige, Spanien och Italien. Lulle erbjuder även catering för alla typer av tillställningar som bröllop eller studentfest. De erbjuder välkomponerade bufféer såväl som ett brett urval av förrätter, varmrätter och desserter.

Vill ni köpa viltkött på Södermalm i Söderhallarna? Då rekommenderar vi Lulles Fågel & Vilt. De har ett brett utbud av olika typer av viltkött förberett med respekt för djur och natur, från början till slut.

Besök Lulles direkt i Söderhallarna på Medborgarplatsen, eller kontakta dem direkt via:

Mejl: info@lulles.se
Telefon: 08-644 -65 96

Öppettider:
Mån-Fre: 10-19
Lördag: 10-16
Söndag: Stängt

 

a