Hitta parkeringsplats snabbt och enkelt på Södermalm vid Söderhallarna

Hitta parkeringsplats | SöderhallarnaVi har mycket smått och gott i Söderhallarna.Restauranger och caféer fyllda med utsökt mat från världens alla hörn.Affärer för alla dagar i veckan. En klassisksaluhall med mysiga butiker där ni hittar Stockholms bästa råvaror och unika mathantverk. Med ett sådant utbud har vi blivit en av Stockholms och Sveriges mest självklara mötesplatser fylld av folkliv.

Utmaningen som uppstår vid en mötesplats som Söderhallarna är hur alla ska få plats. De som bor i centrala Stockholm i Södermalm kan enkelt ta en kort promenad till oss, och vid lite längre sträckor inom stockholmsområdet fungerar kollektivtrafiken utmärkt. Men vad ska man göra då man bor ännu längre bort, då man planerat att storhandla, eller då man helt enkelt måste ta bilen av en eller annan anledning? Då måste man hitta en parkeringsplats på Södermalm, vilket inte alltid är det enklaste. Nedan följer några av Söderhallarnas tips för hur ni snabbt och enkelt kan hitta parkering på Södermalm.Hitta parkeringsplats | Söderhallarna

Planera och kom förberedd

Söderhallarna har sin alldeles egna parkering på Södermalm som heter Söderhallsgaraget. Parkeringen på Södermalm som ligger under fastigheten erbjuder parkering i enstaka timmar, upp till flera dygn. Men med det faktumet är det också en av de mest populära parkeringarna vars 133 platser snabbt kan fyllas upp. Vårt tips innan ert besök till Söderhallarna är att göra er research över vilka parkeringsalternativ det finns på Södermalm; så att ni snabbt och smidigt kan hitta en parkering utan att förlora värdefullt dagsljus om Söderhallsgaraget redan skulle vara uppfyllt.

Var ute i god tid


Den som är först ute har goda chanser att hitta en billig parkeringsplats nära intill våra lokaler. För desto tidigare på dagen ni är på plats, desto mindre folk kommer det vara ute på gatorna. Med vårt centrala läge och alla våra utsökta restauranger och caféer kan ni räkna med att Söderhallarna kommer vara fyllda av hungriga skaror av folk runt lunchtid. Vill ni alltså ha den bästa chansen att hitta en parkering på Södermalm rekommenderar vi på Söderhallarna att ni är ute innan lunchruschen bryter ut.

Kollektivtrafik och samåkning


I slutändan kommer vår främsta rekommendation vara att ni antingen åker kollektivt, eller samåker med nära och kära. Det innebär inte bara att fler får möjligheten att parkera, utan är i slutändan också en insats för miljön i form av mindre utsläpp. För alla Söderhallarnas butiker, restauranger och caféer är väldigt måna om djur och natur

Besök Söderhallarna i Södermalm


Oavsett vilket färdmedel ni väljer för att ta er till Söderhallarna är ni alla lika varmt välkomna. 

 

a