Café Söder Espresso

Café Söder Espresso | SöderhallarnaFrukost, lunch eller fika? På Café Söder Espresso i Söderhallarna hittar du allt på ett och samma ställe. Man kan säga att Café Söder är en blandning mellan ett cafe och restaurang.

Café Söder Espresso har funnits i Söderhallarna i 27 år, man kan utan problem säga att de är etablerade som en institution i Söderhallarna. Kerstin och Youssef levererar service och kvalitet i världsklass.

Du kan alltid stanna till på Café Söder Espresso och unna dig en paus under shoppingrundan. Under sommaren kan du njuta på den soliga uteserveringen på Café Söder tillsammans med vännerna.

Öppettider Café Söder:

Mån-Fre: 9-19

Lördag: 10-19

Söndag: 11-18.30

Kontakta Café Söder Espresso, telefon: 08-643 49 40

Fresh café och salladsbar

På Fresh Café och salladsbar hittar du massvis av olika godbitar, sallader, paninis och piroger. Eller varför inte en focaccia eller tunnbrödsrulle?

Är du på språng kan du ta med dig maten eller kaffet. Fresh café är övertygade om att man kan äta både gott och hälsosamt oavsett hur arbetsdagen ser ut. Har du inte bråttom rekommenderas att sätta dig och ta en paus i den härligt myllrande miljön i saluhallen, omgiven av handlare och delikatesser.

Fresh café och salladsbar erbjuder även catering och större beställningar, perfekt för dig som planerar ett event eller en middag för ett större sällskap. Vill du beställa catering? Kom in och prata med personalen eller kontakta dem på 08-694 77 70.

Öppettider Fresh café och salladsbar

Mån-Fre: 10-19

Lördag: 10-16

Söndag: Stängt

Panini

På Panini hittar du mackor, bowls, sallader och varma rätter. Samtliga gjorda på hållbara och schysst producerade råvaror. På Panini brinner de för hållbarhet, hälsosamma och högkvalitativa råvaror, just hållbarhet är något som genomsyrar hela företagsidén.

Hit kan du alltid komma oavsett om du är sugen på frukost, lunch eller middag. Hur låter till exempel en frukost med nybakt bröd, nykokta ägg och en nybryggd kaffe? Eller varför inte en trädgårdswrap med spenat och rödbetshummus till lunch eller middag? Hos Panini kan du vara säker på att du får bra mat med schyssta råvaror till bra priser.

Öppettider Panini

Mån-Fre: 8-19

Lördag: 11-16

Söndag: Stängt

Varm och inbjudande atmosfär

I samtliga caféer och restauranger i Söderhallarna är det en trevlig och inbjudande atmosfär. Härlig saluhallskänsla blandas med myllret från alla människor som passerar. Kort och gott kan man säga att Söderhallarna är en mötesplats där restauranger, råvaror, caféer, delikatesser samtliga bidrar med sin egen unika smak. Söderhallarna är en mötesplats för mat och nöje.

Café på Söder

Letar du efter ett café på Söder är Söderhallarna ett perfekt mål. Ett brett utbud, trevlig stämning och ännu godare fika utlovas!

 

a