Butiker i medborgarplatsen | Söderhallarna

Hitta dina bästa butiker på Medborgarplatsen

Söderhallarna är inte bara ett kommersiellt centrum det är också en mötesplats för njutning och avkoppling.

Huset består mestadels av mindre företag som var och en sätter sin personliga prägel till atmosfären och alla erbjuder en gedigen specialkompetens inom sitt fackområde. När det blivit dags för sommartid och 1 april så bjuder både Medborgarplatsen och Söderhallarna in till härliga uteserveringar som gör att torget sjuder av liv och rörelse långt in på småtimmarna.

Vi strävar hela tiden efter att erbjuda shopping- och smakupplevelser av unik kvalitet. Våra hyresgäster och butiker på Medborgarplatsen har alla spännande koncept att erbjuda, och oavsett om du som kund besöker Apoteket, Indiska, Systembolaget, The English Shop eller Nordins Papper så kan du vara säker på bästa mottagande och välsorterat sortiment.

Kolla in Söderhallarnas många butiker på Medborgarplatsen

Här nedan hittar du mer information om Söderhallarnas många bra butiker på Medborgarplatsen. Om du söker mer detaljerad information om saluhallens utbud och om våra restauranger hittar du mer information på http://www.soderhallarna.se/saluhallen-medborgarplatsen och http://www.soderhallarna.se/soderhallarna-restaurang-och-uteservering-pa-medborgarplatsen/.

Läs mer

Mode

Mode, inredning och accessoarer av högsta kvalitet och med unik prägel. Målet är att erbjuda produkter som är framtagna med en genuin passion och inspiration från Indien. Butiken i Söderhallarna är en av sammanlagt 90 stycken i Skandinavien och Tyskland.

Oavsett om du söker ny baddräkt, bikini, BH, strumpbyxor eller andra underkläder så har Pärlan Damunderkläder utbudet för dig. Vänd dig till denna bad- och BH-specialist för garanterat professionell guidning genom det stora och varierade sortimentet av storlekar, material och modeller.

Saccabel är familjeföretaget som har funnits i Söderhallarna sedan invigningen 1992 och som har ett brett och gediget utbud av väskor och skinnprodukter i kända och högkvalitativa varumärken. Förutom moderiktiga och trendiga damväskor erbjuder Saccabel även datorväskor och högkvalitativa resväskor i märken som Titan och Samsonite.

Accessoarer

Hos Stjärnurmakarna i Söderhallarna hittar du alltid ett brett utbud av armbandsur för dam och herr. Naturligtvis kan de också erbjuda kvalitativ service i det fall som din klocka behöver repareras. GANT, Calvin Klein, Michael Kors, Bering och Seiko är bara en del av de varumärken som finns att väl bland här.

Behöver du glasögon, linser, solglasögon eller kanske mest av allt en ny synundersökning? Benckert Optik i Söderhallarna är en legitimerad optiker som sedan länge hjälpt privatpersoner och även företag med stilsäkra bågar och linser av högsta kvalitet. De har varit en del av Söderhallarnas utbud sedan öppningen -92.

Delikatesser, dryck & konfektyr

Förgyll vardagen med delikata produkter från P & B Delikatesser och Goda presenter. Här hittar du alltid ett stort utbud av alltifrån sylt och choklad till lakrits, olja och kryddor. Den perfekta destinationen om du letar presenter.

England och Storbritannien är välkända för sina marmelader, curds, snacks, kex och andra unika smaker. The English Shop samlar ett stort utbud av produkter av just det här slaget. Perfekt för Englandsälskaren. Här finns även ett utbud av produkter från USA.

Alla butiker i Söderhallarna bygger på kvalitet och service, men också på en grundtanke om gott hantverk och personliga möten. Även Systembolagets butik här har, som en av två butiker i Sverige, anpassats efter saluhallskonceptet, vilket innebär att du handlar över disk.

Livsmedel och spel

Butiken för dig som söker högkvalitativa märkesprodukter från exempelvis Japan, Indonesien, Indien, Thailand och Vietnam. Förutom kryddor och livsmedel erbjuder HS Asien Livs även köksredskap, presentartiklar och kokböcker.

Vad vore väl Söderhallarna utan Direkten? En återförsäljare av exempelvis godis, tidskrifter och tobak, men som även fungerar som ATG- och postombud.

Övrigt

Oavsett om du söker vårdande eller skönhetsrelaterade produkter så har Kronans Apotek utbudet för dina behov. Naturligtvis är alla varorna här noggrant testade och är det så att du behöver rådgivningar finns det alltid kunnig personal på plats.

En självklar partner för företag och kontor med ett stort utbud av produkter från många olika leverantörer. Nordins papper erbjuder alltifrån kontorsvaror, papper, bläckpatroner och hobbysaker och hjälper även till med kopiering.

Service/Kultur/Nöje

Banken med en fot i historien och en i framtiden och med en ständig tro på ekonomisk och social hållbarhet.

Biblioteket hör egentligen hemma i Medborgarhuset som nu renoveras. Så länge detta arbetet pågår huserar biblioteksverksamheten i Söderhallarna.

Du som älskar bio har din självklara plats på SF Filmstaden Söder, en modern biosalong med bra öppettider från måndag till söndag och med hela tio salonger.

Läs mindre

Välkommen att kontakta oss på Söderhallarna för info om öppettider eller utbud! Hos oss kan du enkelt hitta rätt butiker i närheten av Medborgarplatsen.